Divers entertainment op Glemmer Beach festival 2018

Glemmer Beach
Glemmer Beach
Foto: Glemmer

Het negende Glemmer Beach festival op het strand van Lemmer wordt gehouden van 30 augustus tot en met 1 september. Met optredens van Bløf, Racoon, Kensington, André Hazes, Waylon en Ronnie Flex & Deuxperience.

Naast een brede en gevarieerde line-up heeft Glemmer Beach festival nog meer te bieden. Een tent op het water is omgetoverd tot de ultieme locatie voor een silent disco. Pak je koptelefoon, kies je muziek en ga los op verschillende hits.

Daarnaast kunnen bezoekers het DeeDee DollHouse bezoeken, genieten van een prachtig uitzicht vanaf de vuurtoren, optredens van illusionist Niels Harder aanschouwen en is er een vuurspuwer aanwezig.

Het festivalterrein is op donderdag 30 augustus en vrijdag 31 augustus geopend vanaf 18:00 uur. Op zaterdag 1 september zijn bezoekers vanaf 17:00 uur welkom.

Statiegeldsysteem drinkbekers

Dit jaar hanteert Glemmer Beach voor de tweede keer het duurzame statiegeldsysteem voor drinkbekers. Deze bekers zijn milieuvriendelijk en door het hergebruiken van de bekers is er nauwelijks plastic afval op het strand van Lemmer.

Tegen inlevering van één consumptiemunt ontvangt de bezoeker een kunststof drinkbeker. Bij elk drankje ontvangt de bezoeker een schoon exemplaar. Bij inlevering van de beker bij het inleverpunt krijgt de bezoeker de betaalde consumptiemunt of € 2,00 terug.

Het gezelligste festival op ‘e Lemmer

Glemmer Beach is het festival van Friesland waar bezoekers op hun blote voeten kunnen genieten van een fantastische sfeer en grote muzikaliteit. Glemmer Beach is geliefd om zijn unieke locatie aan het water. Dat zorgt voor de ongedwongen sfeer van zon, zee en strand. Toonaangevende artiesten spelen er graag, ook vanwege het enthousiaste publiek. Daarom noemt Glemmer Beach haar festival ook ‘het gezelligste festival op ‘e Lemmer’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen