VakantieBieb | Hèt zomercadeautje van de bibliotheek

Foto: www.flevomeerbibliotheek.nl

De zomervakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app staan meer dan 60 e-books voor jong en oud, die in juli en augustus voor iedereen te leen zijn. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Mooie e-books voor kinderen

De VakantieBieb omvat ook deze zomer leuke, avontuurlijke, griezelige en humoristische e-books voor verschillende leeftijden, zoals Kikker en een heel bijzonder dag van Max Veldhuis, Blitz van Rian Visser, Geheim agent oma van Manon Sikkel, Joehoe! Ik wil een koe van Angelique van Dam en Verwoest van Margje Woodrow.

Ook ruime keuze voor volwassenen

Ook volwassenen hebben vanaf 1 juli ruime keuze uit romans of spannende en informatieve e-books zoals Het meisje uit de trein van Irma Joubert, Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend, Uitverkoren van Linda Jansma en Kolja van Arthur Japin.

Lezen zonder internet

De VakantieBieb is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen geen internet meer nodig.

Prijsvraag voor kinderen

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Stuur de VakantieBieb een kaartje met daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb. Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl.

De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen