Pasar Malam Emmeloord met ruim 60 stands

Billboard Pasar Malam Emmeloord
Billboard Pasar Malam Emmeloord
Foto: Stichting Stellar

In de Bosbadhal in Emmeloord wordt in het weekend van 22 en 23 juli een Pasar Malam gehouden. De organiserende stichtingen Stellar en BenefietvoorNOP spreken van de grootste in de regio.

Deze eerste Pasar Malam in de Bosbadhal heeft als thema: ‘Uw korte vakantie in Azië’. Meer dan 60 standhouders bieden producten uit landen als: Indonesië, de Molukken, Thailand, India, Tunesië, Maleisië, de Filipijnen, China.

De Aziatische markt is een tropische shopping- en entertainmentbelevenis voor het hele gezin. Dat betekent, genieten van het podiumprogramma, lekker eten en drinken en natuurlijk kijken bij de kramen of er nog wat leuks te scoren is! Er zijn al leuke artikelen die door eigen import al vanaf € 1 te koop zijn. En met de warme dagen voor de deur is een kijkje bij de diverse kledingstands (sarongs) een aanrader.

Muziek, dans en cultuur

Er een podiumprogramma dat garant staat voor bijna non-stop entertainment. Meer dan 60 artiesten staan klaar om het podiumprogramma van formaat neer te zetten, waaronder Johnny en Jopie Manuhutu, Massada en 4 Suara. Maar ook de dansgroepen Hawaiian Treasuse en Warna Semesta Dance Collaboration, de feestformatie RELIGHT, Soul en traditionals met Swing Sound Machine, zangeres Diana Monoarfa, Entertainer Hans Milané.

Voor kinderen tot 12 jaar geldt gratis entree. Door de ruime opzet is de Pasar Malam ook goed te bezoeken met een rolstoel of scootmobiel. Voor meer informatie: stichtingstellar.nl en benefietvoornop.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen