Reddingbootdag Urk 2019 (voor donateurs)

KNRM Urk
Foto: mhpublicaties.nl

Tussen 10:00 en 16:00 kunnen trouwe donateurs een kijkje nemen in de het boothuis, kennismaken met de mannen die bij nacht en ontij uitrukken of meevaren met een reddingboot.

Jaarlijks organiseert ieder KNRM station een opendag voor hun trouwe donateurs, dit jaar (2019) is dit op zaterdag 11 mei van 10:00 – 16:00 uur. U bent welkom in het boothuis en op het terrein rondom het bemanningsverblijf. Laat u voorlichten over het materieel en inzet van KNRM Urk.

Wilt u eens meemaken hoe het is om met een snelle reddingboot het ruime sop te kiezen, dan kan dat ook. Voor de liefhebbers is er weer gebakken vis en u kunt ook KNRM promotie-artikelen aanschaffen.

Om u een indruk te geven van het vrijwilligerswerk bij de KNRM staan deze dag onze mannen voor u klaar om tekst en uitleg te geven over het materieel en alle nodige hulpmiddelen.

24 uur per dag en 7 dagen in de week staan bemanningen klaar om waar nodig assistentie te verlenen op het water. Daarbij worden jaarlijks niet alleen een groot aantal schepen met problemen geholpen, maar ook vele levens gered. Dit alles dankzij de belangeloze inzet van de vrijwilligers en de vele giften van o.a. donateurs en bedrijven.

BESTE DONATEURS. WIJ MOGEN TIJDENS REDDINGBOOTDAG 2019 MAAR MET MAXIMAAL 12 PERSONEN PER KEER EEN RONDVAART VAREN. DIT KAN BETEKENEN / RESULTEREN IN LANGE WACHTRIJEN.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen