Inschrijving markt Tulpenbelevingsveld Creil

Tulpenbelevingsveld 2018
Tulpenbelevingsveld 2018
Foto: fotorien

Er zijn nog een aantal kramen beschikbaar voor de markt tijdens de tulpenbelevingsweekenden op het Tulpenbelevingsveld Creil.

De tulpenbelevingsweekenden zijn van 10.00 tot 17.00 uur op paaszaterdag 20 april, eerste paasdag 21 april, tweede paasdag 22 april, Koningsdag 27 april en zondag 28 april. Bij interesse en/of vragen mail [email protected].

‘We hebben plaats voor kramen met een creatieve invulling, ambachten, kunst of streekproducten’, laat Riek van de Bor van de organisatie weten. ‘Foodkramen hebben we voldoende. We zoeken naar een aantrekkelijke mix qua aanbod voor de bezoekers.’

Tijdens de tulpenbelevingsweekenden is er van alles te doen op het Tulpenbelevingsveld. Je kunt er wandelen in de tulpenshowtuin met 500 verschillende soorten tulpen, foto’s maken tussen de tulpen of bij de met tulpen ingeplante schilderijen, een vlucht maken met een helikopter of een luchtballon boven de tulpen. Kinderen kunnen zweven in de zweefmolen (behalve op 27 april – Koningsdag), springen op het springkussen, schommelen bij de tulpen, ponyrijden en spelen in de zandbakken. In of op het terras van het pop-up grand-tulip-café is het goed toeven onder het genot van een drankje en een hapje. Er zijn elke dag diverse workshops, zoals tulpen schilderen, tulpen breien, dansen of fotograferen. Op zaterdag 20 en zondag 21 en 28 april wordt aan het eind van de middag afgesloten met een gezellig live-muziekoptreden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen