Valentijnskamperen bij de Boswachter

Foto: Flickr.com

Natuurkampeerterrein De Veenkuil wordt voor twee nachten omgetoverd tot een Valentijnscamping. Vijftien koppels kunnen 13 op 14 februari of 14 op 15 februari deze date boeken.

Kampeerstartup Campspace en Staatsbosbeheer organiseren Valentijnskamperen bij de Boswachter. Geen bosje rozen of een doos bonbons. Bij deze wintercamping verras je jouw Valentijn met een romantische tocht door het bos en een singer-songwriter bij het kampvuur. Samen de tent opzetten, samen naar live muziek luisteren bij het warme kampvuur en een ontbijtje op bed.

Voor meer informatie en boeking: campspace.com

Winterkamperen op unieke locaties

Het Valentijnskamperen bij de Boswachter is onderdeel van het Winterkamperen van Campspace. Het motto van deze jonge kampeervernieuwers is ‘Camp anywhere’. Niet alleen op unieke locaties, maar dus ook in de winter. Zo werd er al gekampeerd in een tipi in het centrum van Leiden en was er een wintercamping met curling-toernooi op een rooftop in Amsterdam.

Het winterkamperen kan niet alleen rondom Valentijnsdag. In de winter kan je bij verschillende terreinen van Logeren bij de Boswachter je tent opzetten. En ook via Campspace kan je het hele jaar terecht om bij locals in de achtertuin te kamperen.

Logeren bij de boswachter

Logeren bij de boswachter, dat kan op ruim 20 natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer. Prachtige plekken, midden in de mooiste natuurgebieden. Met gemak van warme (gratis) douches, stroom en/of een vuurhut.

Ieder terrein is uniek. Zo kun je ook op het water of in een boomhut kamperen, of op speciale plekken voor campers. Een aantal terreinen zijn ook de gehele winter open.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen