Politie zoekt getuigen brutale diefstal racefiets

Foto: politie.nl

Een 48-jarige man uit Emmeloord is woensdag 21 april 2021 rond 14.40 uur op de Karel Doormanweg beroofd van zijn racefiets. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer fietste op zijn zwarte racefiets (zie foto) toen hij aan de Karel Doormanweg werd klemgereden door een klein type witte bus (combo) met gele kentekenplaten. De man viel op de grond. Ondertussen laadden de daders de fiets in de auto en gingen er snel vandoor in de richting van Emmeloord.

Tips?

De politie is op zoek naar getuigen: mensen die iets van de beroving hebben gezien; het busje hebben zien rijden in de richting van Emmeloord;  hebben gezien dat de fiets uit de witte bestelbus is gehaald; of iemand op de fiets hebben zien rondrijden.

Het is een opvallende fiets. Het frame van de fiets is gemaakt van Carbon en de kleur is voornamelijk zwart met rode accenten.

De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie kunnen geven. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Beschikt u over camerabeelden? Deze kunt u uploaden via het tipformulier op politie.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden