Politie zoekt getuigen eenzijdig dodelijk ongeval

Foto: Fotopersbureau Steenwyck

Op de Ruttenseweg net buiten het dorp Rutten, heeft zondag 15 november een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een 26-jarige vrouw uit Lelystad om het leven is gekomen.

Rond 13.40 uur meldde een voorbijganger een zwaar ongeluk op de Ruttenseweg, net buiten de bebouwde kom. De melder heeft het ongeluk niet daadwerkelijk zien gebeuren. Het is een landelijke omgeving en het is nog niet volledig duidelijk wanneer het ongeluk plaatsvond en wat de toedracht was.

Het ongeval moet tussen 12.00 en 13.40 hebben plaatsgevonden. De vrouw reed in een kleine, lichtblauwe personenauto in de richting van Rutten en kwam vermoedelijk vanuit Bant.

De politie roept op: “Liep, fietste of reed u tussen 12.00-13.40 uur op de Ruttenseweg en heeft u het kleine lichtblauwe voertuig wellicht gezien? Heeft u camerabeelden of andere informatie die ons wellicht kan helpen om de oorzaak te achterhalen? Neem dan contact op met de politie via telefoon 0900-8844 of het onderstaande tipformulier. Liever anoniem iets melden? Dat kan ook via M-online of telefoon 0800-7000”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden