Vuurwapens onderschept na melding

Foto: Facebook: politie Noordoostpolder/Urk
De politie heeft vrijdag 7 augustus drie inwoners van Noordoostpolder aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit en het in bezit hebben van harddrugs.
De politie kreeg een melding waarbij sprake zou zijn van een vuurwapen. Na kort onderzoek konden de collega’s een 20-jarige inwoner van de gemeente Noordoostpolder aanhouden op verdenking van verboden wapenbezit. Direct na de aanhouding werd met behulp van een machtiging de woning van de verdachte doorzocht. In de woning werd een kleine hoeveelheid harddrugs en een vuurwapen aangetroffen. De forensische opsporing kwam ter plaatse en zij hebben het vuurwapen in beslag genomen.
In het onderzoek dat daarop volgde werd er een instap gedaan in een andere woning in de gemeente Noordoostpolder. Hier werd naast harddrugs ook een vuurwapen en munitie in beslaggenomen. In de woning werden een 2- jarige en 35-jarige inwoner van de gemeente Noordoostpolder aangehouden. De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het cellencomplex in Almere. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden