Grote drugsvangst na anonieme tip

Foto: politie NOP/Urk

Na een anonieme tip over drugs dealen heeft de politie Noordoostpolder/Urk een 23-jarige man en 24-jarige vrouw uit Noordoostpolder aangehouden.

De 23-jarige man zou zich volgens de anonieme melding bezighouden met de handel in harddrugs en softdrugs. Hierna stelde de politie een onderzoek naar hem in. Woensdagmiddag 26 februari konden ze hem en een 31-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland op heterdaad aanhouden. De 31-jarige had een gebruikershoeveelheid harddrugs in ontvangst genomen van de man uit Noordoostpolder. Dit werd in beslag genomen waarna hij werd heengezonden.

Bij de 23-jarige man werd een grotere hoeveelheid harddrugs en softdrugs aangetroffen. De drugs werden in beslag genomen en na overleg met de Officier van Justitie werd de woning van de verdachte doorzocht.

Daar meerdere soorten harddrugs, contant geld, sigaretten en een grote hoeveelheid softdrugs aangetroffen. Deze goederen werden in beslag genomen voor nader onderzoek. Ook werd er twee voertuigen van de 23-jarige man in beslaggenomen.

Tijdens de doorzoeking in de woning in de gemeente Noordoostpolder kwam een 24-jarige vrouw thuis. Ook zij werd aangehouden. Wat haar rol is geweest moet onderzoek uitwijzen. Op vrijdag 28 februari wordt de 23-jarige verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden