(update) Woningoverval aan Hannie Schaftweg Emmeloord

Foto: politie NOP/Urk

Op een boerenerf aan de Hannie Schaftweg net buiten Emmeloord heeft maandagavond 11 februari rond 18.30 uur een overval plaatsgevonden. Een van de twee aanwezige bewoners raakte gewond.

De bewoners wisten zelf 112 te bellen. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Het zou gaan om meerdere overvallers die het huis binnen waren gedrongen. Ze zijn in onbekende richting gevlucht, waarop de politie een zoekactie heeft gestart.

Bij de overval raakte één van de bewoners gewond. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld.

UPDATE 15:00

Politie Flevoland meldt:

Over de verdere toedracht van de overval kunnen we op dit moment geen verdere informatie geven omdat dit het onderzoek zou kunnen schaden.

De recherche is druk bezig de zaak te onderzoeken en is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest of meer informatie hebben over de overval.

Iets opvallends gezien, meld het ons!
Bevond u zich gisteren tussen 17.00 en 21.00 uur bijvoorbeeld op de Hannie Schaftweg en heeft u iets opvallends gezien zoals een opvallend geparkeerde auto of personen die u opvielen? Of hebt u bewakingscamera’s hangen waarop de mogelijke daders zichtbaar zijn? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Neem contact op met de recherche in Flevoland via tel. 0900-8844 of ons online tipformulier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen