Camerabeelden gezocht in verband met inbraak

Foto: Facebook politie Noordoostpolder/Urk

Politie Noordoostpolder/Urk zoekt camerabeelden. Woont u in de omgeving Delflandlaan, Emmeloord en heeft u camera’s rondom uw woning, willen wij u vragen om deze uit te kijken tussen 14-01-2019 00.00 uur en 07.00 uur, schrijft de politie op hun facebookpagina.

Mocht daarop iets te zien zijn wat de politie kan helpen in het onderzoek meld dit dan via 0900-8844 of in persoon op het politiebureau. Ook als u zelf iets gezien of gehoord heeft wat dit onderzoek kan ondersteunen.

Vannacht deden zij de oproep om uit te kijken naar verdachte personen en voertuigen, naar aanleiding van een heterdaad inbraak in de omgeving Delflandlaan te Emmeloord. Twee verdachten zijn aangehouden. Bij de zoektocht naar deze verdachten werden de hondengeleider en de Politieheli ingezet.

Indien in de omgeving van de wijk, de Erven, spullen aangetroffen worden welke mogelijk van diefstal afkomstig kunnen zijn, krijgt de politie ook graag een melding. Zij waarschuwt: raak de spullen vooral niet aan  in verband met mogelijke sporen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen