Ontdek de bieb deze zomer

Ontdek de bieb deze zomer!
Ontdek de bieb deze zomer!
Foto: Flevomeer Bibliotheek via Canva

Het is zomer, en dat betekent dat alles bij FlevoMeer Bibliotheek in het teken staat van reizen!  Of je nu droomt van verre bestemmingen of geniet van een staycation, bij FlevoMeer Bibliotheek hebben we alles in huis om jouw zomer onvergetelijk te maken. Ga op een muzikale reis en ontdek nieuwe klanken en instrumenten of duik in een persoonlijke reis vol inspirerende verhalen en zelfontplooiing.

EMMELOORD, 28-06-2024 – Maak kennis met handige apps en programma’s en volg één van onze workshops, van online lezen en luisteren, tot het gebruiken van wandel- en fietsroute apps, tot het maken van een fotoboek bij terugkomst van je vakantie.  

Misschien blijf je wel in Nederland en wil je de verborgen pareltjes van ons prachtige land verkennen, of ben je juist op zoek naar leuke activiteiten om de soms (te) lange zomervakantie door te komen. Ga aan de slag met ‘echte post’ of waan je op reis in andere werelden met onze VR Bibliotheek. Met onze uitgebreide collectie reisgidsen en -verhalen en bomvolle activiteitenagenda kun je op ontdekkingstocht in de bibliotheek.  

Wil je liever terug in de tijd reizen? Laat je meevoeren door historische romans, of volg een lezing door een echte archeoloog. Kom op ontdekkingsreis naar één van onze bibliotheken en ontdek nieuwe werelden tussen de boekenplanken.  

Lees twee maanden voor maar €9,50 

Tijd voor ontspanning en een moment voor jezelf. In je achtertuin een boek lezen, op het strand een tijdschrift en in de auto een luisterboek. Ben je nog geen lid? Ontdek dan deze zomer de bibliotheek voor maar €9,50. Met ons proefabonnement leen je ook e-books en luisterboeken. Na twee maanden stopt het automatisch. 

Sluit je proefabonnement af in de bibliotheek of regel het eenvoudig online.   

Wat je plannen voor deze zomer ook zijn, FlevoMeer Bibliotheek is jouw ideale reisgenoot. 
Kijk op flevomeerbibliotheek.nl/reizen 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen