Rammelaar Intertoys teruggeroepen: kans op verstikking

Foto:

Speelgoedwinkel Intertoys roept de Bloem Rammelaar terug vanwege verstikkingsgevaar. De leverancier van de rammelaar, heeft vastgesteld dat het speelgoed niet veilig is voor kleine kinderen.

LANDELIJK, 15-11-2021 – Uit meldingen en daarop volgend intern onderzoek door Clementoni is gebleken dat er bij gebruik kleine stukjes van de rammelaar kunnen breken. Als jonge kinderen deze in de mond stoppen ontstaat verstikkingsgevaar.

Ook verkocht via webshops

Ouders worden gewaarschuwd de rammelaar meteen weg te halen bij hun kind. Klanten kunnen het speelgoed terugbrengen naar één van de winkels van Intertoys en krijgen het aankoopbedrag terug. Wie zijn aankoopbewijs niet meer heeft, krijgt de dagwaarde terug. Ook wie de rammelaar via de webshop kocht, wordt gevraagd naar een fysieke winkel te gaan.

De rammelaar heeft het artikelnummer 1984826 en streepjescode 8005125173266.  Hij wordt ook in andere speelgoedwinkels, babyzaken en webshops verkocht, zoals bol.com. Heb je een rammelaar gekocht? Gebruik de rammelaar niet en neem contact op met de klantendienst van de betreffende zaak.

Bron: radar.avrotros

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen