Mudde Kok Automotive verhuist van Urk naar Nunspeet

Impressie nieuwe locatie Mudde Kok
Foto: Schermafbeelding muddekok.nl

Mudde Kok Automotive hoopt medio 2022 te verhuizen van Urk naar Nunspeet. Van circa 15.000 m² op Urk groeit de locatie in Nunspeet naar 75.000 m². De nieuwe locatie ligt in een bosrijke en groene omgeving op de Veluwe. Door deze unieke ligging is een dagje Mudde Kok Automotive tegelijkertijd ook een dagje uit. In de omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes waar gebruik van gemaakt kan worden. 

URK, 20-10-2021 – Deze stap biedt Mudde Kok de mogelijkheid om de huidige activiteiten uit te breiden en nieuwe activiteiten in huis te halen. Voorbeelden hiervan zijn het uitbreiden van het aantal bruggen in de werkplaats, een groter aanbod van onderdelen bij Mudde Kok Parts en een uniek Heico-Sportiv belevingscentrum.

De locatie in Nunspeet beschikt over een grote energieaansluiting waardoor het mogelijk is om het aantal laadpalen fors uit te breiden. Hiermee kan Mudde Kok Automotive altijd een opgeladen auto garanderen, voor zowel een proefrit als een aflevering.

Door het grote aantal vierkante meters bebouwing kan Mudde Kok Automotive alle activiteiten huisvesten onder één dak. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken en daarmee de wachttijd nog verder verkorten. Ook dragen zij hierdoor bij aan een betere leefomgeving door onnodige (reis)bewegingen te minimaliseren.

Zij garanderen gratis haal- en brengservice bij het onderhoud van een auto.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden