Cruz Computer Service ‘snel en betrouwbaar’

‘Snelle service’, ‘duidelijke uitleg’, ‘degelijk’ en ‘betrouwbaar’. Het is slechts een greep uit de recensies op webwinkelkeur.nl voor Cruz Computer Service in Emmeloord.

EMMELOORD, 14-10-2021 – Cruz Computer Service scoort hoog in de klantenwaardering: 9,7. Oswaldo Cruz blijft er bescheiden onder. “Ik wil mijn klanten tevreden houden en probeer ze zo snel mogelijk uit de brand te helpen.”

Binnen drie dagen afhandelen, is zijn norm. “Mensen kunnen hun computers niet vier weken missen.” Maar dat is wel de realiteit wanneer je je computer bij een defect terugstuurt naar je leverancier.

Cruz werkte voor hij volledig voor zichzelf begon dertien jaar in loondienst bij de technische dienst van een automatiseringsbedrijf. “Ik weet hoe het werkt. Zoveel tijd gaat er bij grote bedrijven gewoon overheen. En terecht, computerproblemen moeten goed afgehandeld worden. Dus moet je ook de tijd nemen om te testen of het probleem echt verholpen is.”

Door het rechtstreekse contact met zijn klanten, kan Cruz een snellere service bieden. “Toen ik in loondienst werkte heb ik veel ervaring opgedaan met grote partijen en grote fabrikanten. Daardoor weet ik hoe ik het zelf succesvol aan moet pakken. Ik had al een groot netwerk opgebouwd met grote leveranciers. Ik kan snel aan de onderdelen komen en versnelde reparatie geven.”

Groeiende markt

Cruz begon in 2004 parttime voor zichzelf en in 2013 volledig. Hij werkte eerst vanuit huis en heeft sinds 2017 ruimte in het bedrijfspand aan de Havenstraat 26 in Emmeloord.

Sinds de verhuizing en vooral vanwege de COVID-19-pandemie is zijn bedrijf hard gegroeid. Hij wordt geassisteerd door zijn zoon Thomas, maar denkt vooralsnog niet aan uitbreiding qua ruimte en medewerkers.

“Ik wil eerst aankijken hoe de markt zich ontwikkelt, of we niet te maken krijgen met een jojo-effect. Toen corona uitbrak, zagen we eerst een teruggang vanwege de economische onzekerheid. Daarna ontstond een piek, vanwege het vele thuiswerken. Dat gaf een boost, maar het kan ook weer omslaan, dus ik ben voorzichtig.”

Service

Intussen kunnen klanten op werkdagen en zaterdagmorgen gewoon langskomen bij de showroom met balie annex werkplaats aan de Havenstraat. Voor advies, materiaal uit voorraad of het ophalen van online gedane bestellingen.

cruzcomputers.com is een up-to-date webwinkel voor onder meer nieuwe en gebruikte pc’s, laptops, tablets, accessoires en software. Maar je kunt er ook terecht voor praktische zaken zoals het aanmelden van een reparatie.

Cruz Computer Service heeft naast de bekende merken een eigen computerlijn, volledig gericht op de wensen van de klant. Dat zijn zowel particulieren, als bedrijven en instellingen. Bij afname van grotere partijen wordt een navenante korting op de prijs gegeven.

CRUZ Computer Service | Havenstraat 26, Emmeloord | www.cruzcomputers.com | tel.: 06 40 83 97 21

Tekst en foto’s: Margé Hof

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen