Drogisterij Martine geeft eigen invulling aan assortiment

Foto: Drogisterij Martine

‘If you can’t beat them, join them’, geldt voor Drogisterij Martine in Vollenhove. Internetaankopen en sociale media versterken het winkelconcept.

Martine Knoeff heeft al bijna achttien jaar een eigen drogisterij in Vollenhove. “Ik wil graag onafhankelijk zijn en een eigen invulling geven aan het assortiment.” En ja, “dat is hard werken”, geeft ze grif toe, “de druk van internetverkopen is groot”. Maar Drogisterij Martine gaat daarin mee met de online shop bewustwinkelen.nl. 

Bewustwinkelen.nl bij Drogisterij Martine

“Een van de groothandels waar ik inkoop is Holland Pharma. Zij hebben de webwinkel www.bewustwinkelen.nl met een assortiment van zo’n 70.000 artikelen, veel meer dan ik in de winkel kan hebben. Er zijn ook online acties en aanbiedingen. Als je daar voor 9 uur ’s avonds een bestelling plaatst, dan ligt het de volgende dag hier in de winkel voor je klaar.” 

Bestellingen plaatsen kan uiteraard ook via de winkel, met het voordeel van persoonlijk advies en service. “Mensen die bijvoorbeeld aromatherapie volgen of zijn aangewezen op dieetvoeding, hoeven daarvoor niet te reizen. Ze kunnen de producten bij mij bestellen en hier gewoon afhalen.” 

Bewustwinkelen.nl staat ook aangelinkt op de website drogisterijmartine.nl De pagina linkt tevens door naar de Facebookpagina die intensief wordt bijgehouden. Interessant om bij te houden, alleen al vanwege de vele tips die met een vleugje humor gepresenteerd worden.

Assortiment Drogisterij Martine gericht op zelfzorg

In feite is er dus geen ‘nee’ te koop bij Drogisterij Martine, maar ook het eigen winkelassortiment is heel ruim en vooral gericht op zelfzorg. “Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het adviseren van dames met diverse hormonale klachten, die te maken hebben met menstruatie of overgang. Daarnaast adviseren we ouderen die door hun leeftijd lichamelijke klachten en ongemakken ervaren, zoals gewrichtsklachten, slapeloosheid, stress en weerstandsklachten.”

Voor gewrichtsproblemen biedt de drogisterij bandages van het merk Uriel. Op het gebied van voedingssupplementen is er het merk Solgar, geproduceerd volgens GMP voor supplementen en extern gecontroleerd. “Wereldwijd bekend en heel uitgebreid. Mensen die dat kennen willen daar graag bij blijven. Het is goed opneembaar en helpt bij diverse klachten.” 

De drogisterij verkoopt tevens het Nederlandse merk New Care en producten met het keuringsmerk NZVT. Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) staat voor gegarandeerd dopingvrij. 

Altijd een passend cadeau bij Drogisterij Martine

Wie nog een passend, origineel cadeau zoekt voor de feestdagen slaagt vast bij Drogisterij Martine. De drogisterij stelt zelf tassen en pakketten samen. Deze staan klaar in de winkel en zijn ook te bekijken op Facebook. “Maar mensen kunnen er uiteraard ook een heel eigen invulling aan geven. Bijvoorbeeld om de gastvrouw te bedanken voor het lekkere diner of voor een zakenrelatie. Voor iedere gelegenheid is er een cadeau.” En voor iedere leeftijd is er een cadeau, want Drogisterij Martine heeft het aanbod speelgoed fors uitgebreid. 

Maak kennis met team Drogisterij Martine

Het team van de drogisterij bestaat vanaf januari 2020 uit vier medewerkers: Ryanne, Marita, Shannan en Martine. Ryanne is assistent-drogist en kapster, Marita is drogist, Shannan is schoonheidsspecialist in opleiding en Martine is drogist, schoonheidsspecialist en visagist. Zij nodigen u uit: “Wij zien u graag bij ons in de winkel en helpen u met veel plezier!”

Drogisterij Martine | Molenberg 11, 8325 CA Vollenhove | 0527 241282 | drogisterijmartine.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden