Cucinesse nu bij Keukenhuis Lemmer

Keukenhuis Lemmer heeft sinds kort Cucinesse keukens. Italiaans design gekenmerkt door een geraffineerd lijnenspel en subtiele details.

“Vernieuwend en op en top design, maar betaalbaar en gemaakt voor de toekomst”, zegt Siebe Maakal van Keukenhuis Lemmer over de Cucinesse keukens. Vernieuwend noemt hij het materiaalgebruik: “Supersterk en toch heel licht! Dus komt er aan de keukenkast heel weinig gewicht te hangen. Niet alleen degelijk, maar het ziet er ook nog eens prachtig uit”.

Helemaal enthousiast is Maakal over het keukentype Glass dat bij hem in de showroom te bewonderen is. “Die heeft dunne deuren met een HPL of glazen front in een rvs-frame waarin de scharnieren verwerkt zijn.” Daarnaast zijn er ook ‘gewone’ deuren verkrijgbaar, dus zonder rvs-frame, maar ook die kenmerken zich door hoge kwaliteit.

Italiaans familiebedrijf Cucinesse

Maakal is vorige maand zelf naar Italië afgereisd om het bedrijf Cucinesse te bezichtigen. Het gaat om een klein familiebedrijf waarin de tweede generatie bestaande uit enkel dochters de scepter voert. “Een gezond, vooruitstrevend bedrijf met zeer korte lijnen. Echt Italiaans: gepassioneerd en gastvrij. Kortom, heerlijk om mee samen te werken.”

'

Reacties

gallery
22227
Cucinesse nu bij Keukenhuis Lemmer
Keukenhuis Lemmer heeft sinds kort Cucinesse keukens. Italiaans design gekenmerkt door een geraffineerd lijnenspel en
https://noordoostpolder.nieuws.nl/zakennieuws/22227/cucinesse-nu-bij-keukenhuis-lemmer/
2019-06-12T10:58:08+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2019/06/12105501/20190611_112134.jpeg
Cucinesse, Keukenhuis Lemmer, Siebe Maakal
Zakennieuws