Oproep: Ben jij bang voor honden?

Foto: PxHere.com

Met zo’n 1,5 miljoen honden in Nederland kom je altijd wel een keer een hond tegen in je dagelijkse omgeving.

Maar wat als een hond je ontzettend bang maakt? Je niet meer op bezoek durft bij familie of vrienden omdat zij een hond hebben? Je op een zonnige zondag niet meer een boswandeling maakt of het park ingaat omdat je daar onherroepelijk honden tegenkomt?

Of misschien ben je zelf niet bang, maar zie je met lede ogen aan hoe bang jouw kind is voor honden. Je kind durft niet meer bij vriendjes te spelen, of fietst niet zelf naar school omdat het een hond kan tegenkomen.

Kortom: ben jij bang voor honden, of ken je iemand met angst voor honden? Belemmert dit jou in je dagelijkse leven, en wil je van die angst is? Dan komt Judith van Moorsel uit Nagele graag met je in contact! ‘Ik ben gedragstherapeute voor honden en volg de opleiding ‘Begeleider Angst voor honden’. Daarvoor ben ik op zoek naar proefcliënten om mijn opgedane kennis in praktijk te brengen. Aangezien ik in opleiding ben, is de coaching uiteraard nog kosteloos.
Het is geen therapie. Ik ga samen met je een coaching traject in. Om je angst hanteerbaar te maken of zelfs te doen verdwijnen. Jij hebt de regie, jij bepaalt het tempo. Jij bepaalt ook je doel. Ik help je bij de uitvoering. Ik geef je handvatten om met moeilijke situaties om te gaan, en geef je inzicht in je angst’.

Wil je aan de slag met je angst? En ben je benieuwd wat Judith voor je kan betekenen?
Laat het haar weten via mail of telefoon en ze neemt zo snel mogelijk contact met je op om een telefonische intake te plannen.

Judith van Moorsel
[email protected]
06-22549234 ( bij voorkeur in 1 e instantie via WhatsApp)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen