You for You geeft de Bedrijfsworkshops Mindfulness en Combi Vitaal

Foto: You for You

Stressgevoelens door drukte, helaas vaak niet alleen op het werk en het regelmatig (te) lange zitten, kan voor aardig wat ongemak zorgen, zowel voor de werknemer als de werkgever. Beide workshops, die You for You aanbiedt, kunnen ingezet worden om hier wat aan te doen.

De aandachtsworkshop Mindfulness geeft meer inzicht in hoe gedachten werken en hoe je meer rust kunt krijgen in je hoofd. De workshop Combi Vitaal “Hoe zit jij erbij?” geeft meer aandacht aan het fysieke aspect. We horen steeds meer geluiden uit de wetenschap dat zitten het nieuwe roken zou zijn en hier zit meer dan alleen een kern van waarheid in.

Mijn jarenlange ervaring bij bedrijven als stoelmasseuse heeft mij aardig wat inzicht gegeven in de fysieke klachten die er zoal spelen. Ook zie ik langzamerhand de effecten van het nieuwe werken. Dit heeft op veel mensen een behoorlijke invloed; fysiek en mentaal. Bewuste mensen maken het verschil! Ook in uw bedrijf!

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met:

Rini de Smit
0613100229
[email protected]
www.youforyou.nl

Mindfulness-trainer mbsr aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN. Bedrijfsstoelmassage – docent bij de beroepsopleiding iokai shiatsu Amsterdam- qigong trainer.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen