Landwinkel de Waterbuffelfarm voor púúr genieten

Foto: logo Waterbuffelfarm

Vraag het de Italianen, échte mozzarella is de mozzarella di bufala, gemaakt van de melk van de waterbuffel. En daar weten ze bij Landwinkel de Waterbuffelfarm in Oldemarkt alles van!

Landwinkel de Waterbuffelfarm van Carina en Richard Zeestraten bestaat al acht jaar. De hoogste tijd om eens kennis te maken en daarvoor is de decembermaand een goede gelegenheid. “Voor een smaakvol (kerst)cadeau moet u bij ons zijn”, zeggen de twee, terwijl ze met liefde hun producten presenteren. “Wij maken pakketten voor ieder budget en ook uiteraard met wat u wilt, van een sapje tot een biertje en met of zonder kerstproducten.”

Vlees van Waterbuffelfarm 100% antibioticavrij

Na acht jaar is het assortiment nóg niet uitgegroeid. “In eerste instantie verkopen we natuurlijk onze eigen Waterbuffelproducten. Bij ons vindt u nog echte rauwmelkse boerenkaas en roomboter en niet te vergeten de échte Buffel mozzarella. Daarnaast verkopen we 39 verschillende soorten vlees van onze eigen dieren, van haasbiefstuk, burgers tot aan het gourmetvlees. Een tip voor de kerst! Ook hebben wij scharrelvarkensvlees en lamsvlees van eigen boerderij én al het vlees is 100% antibioticavrij!”

Landwinkel met streekproducten

Wat niet van eigen huis is, probeert Zeestraten wel van dichtbij te halen, de zogeheten streekproducten. “Dat varieert van fruit uit de polder tot en met de jam uit Kraggenburg.”

Een ritje naar Hareweg 6a in Oldemarkt is nooit tevergeefs. “Dus kom eens langs”, zeggen Carina en Richard uitnodigend, ‘u slaagt altijd wel ergens voor in onze winkel, zijn het niet de noten, dan wel de aardappels.” Maar de echte liefhebber komt keer op keer terug voor de waterbuffelfarm, want daar vind je er geen tweede van in de wijde omtrek.

 

Reacties

article
19478
Landwinkel de Waterbuffelfarm voor púúr genieten
Vraag het de Italianen, échte mozzarella is de mozzarella di bufala, gemaakt van de melk van
https://noordoostpolder.nieuws.nl/zakennieuws/19478/landwinkel-waterbuffelfarm-puur-genieten/
2018-11-23T14:25:02+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2018/11/23143329/waterbuffelfarm.jpg
antibioticavrij, mozzarella, Richard Zeestraten, waterbuffel, Waterbuffelfarm
Zakennieuws