Canva workshop voor ondernemers

Foto: www.canva.com

Wil je graag designs maken voor jouw bedrijf? Voor je social media kanalen? Je nieuwsbrief of website? Heb je al vaak naar het programma Canva gekeken maar kunnen jullie nog geen vrienden worden? Of wil je Canva nog beter leren kennen? Dan is deze workshop iets voor jou.

Canva Workshop

In 3 avonden gaan we aan de slag met een herkenbaar design voor jouw bedrijf. We gaan werken aan een herkenbare uitstraling voor jouw social media kanalen en een e-book of werkboek voor jouw bedrijf. Klanten en volgers zullen jouw design meteen herkennen en blijven zo op de hoogte van jouw werkzaamheden.

Wat kun je verwachten?
– 7, 14 & 21 november van 20.00 tot 22.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord
– De kosten bedragen € 135,- per persoon excl. BTW
– Basis uitleg Canva
– Hulp, uitleg en inspiratie op het gebied van Canva
– Je leert designs (voor social, nieuwsbrief of website) te maken in een stijl die bij jou past
– E-book of werkboek maken in jouw unieke stijl
– Werkboeken om direct aan de slag te gaan
– Inspirerende avonden met medeondernemers

Aanmelden kan via flevomeerbibliotheek.nl/ondernemers.

Wie ben ik?

Mijn naam is Miranda Endhoven, met mijn bedrijf Media Bear inspireer ik ondernemers om zelf aan de slag te gaan met hun online uitstraling. Van design tot aan een website.

Ik help waar nodig, maar wil graag dat de ondernemer zelf aan de slag kan gaan. Daarnaast geef ik les aan eerstejaars studenten aan de Hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Communication and Multimedia Design. Deze opleiding heb ik zelf in 2015 afgerond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen