Herfstige hapjes tijdens herfstevent en rode loper dag bij Schirm in Emmeloord

Foto:

Bezoekers worden op zaterdag 29 september en 6 oktober extra in de watten gelegd.

Jeen Schirm en Leonard Visser presenteren vol trots de nieuwe collectie tijdens het herfstevent en de rode loper dag. Bezoekers van de winkel worden getrakteerd op een goed glas rode wijn met bijpassende hapjes, verzorgd door John van Beek van restaurant Eindeloos en Bij Ons, een mooie co-creatie van de actieve ondernemers uit Emmeloord.

In het modebeeld van dit moment zijn veel elementen uit de jaren twintig gebruikt, stoere ruiten en strepen, prachtige tweedpakken en kleding gemaakt van fijne rib- en fluwelen stoffen. Juist in deze tijd van het jaar kan men zich volledig uitleven in het dragen van comfortabele en tegelijkertijd stoere herfst- en winterkleding. Petten, bandplooibroeken, zachte overhemden in warme kleuren zijn volop vertegenwoordigd in deze toonaangevende collectie. In zowel de stoffen voor de maatpakken als de  casual kleding zijn elementen gebruikt die zijn herkomst vinden in de periode van de mateloos populaire serie Peaky Blinders.

Het team van Schirm geeft graag advies over de actuele trends in kleding die vanzelfsprekend aansluiten bij de persoonlijke wensen van de klant.

Modeliefhebbers zijn van harte welkom om het herfstseizoen in te luiden onder het genot van een herfstig hapje en een stoere rode wijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen