Zuidberg Banenmarkt

Foto: Zuidberg Ens

De Zuidberg Banenmarkt vindt plaats op zaterdag 7 juli 2018 van 10:00 uur tot 14:00 uur op het bedrijfsterrein van Zuidberg in Ens. De Zuidberg Banenmarkt biedt de gelegenheid de banen en werkwijze bij Zuidberg te ontdekken door rondleidingen langs de werkzaamheden.

Medewerkers staan klaar om allerlei vragen te beantwoorden en de mogelijkheid bestaat dat er direct een jaarcontract wordt aangeboden na een goed gesprek. Gecontracteerden maken kans op één van de vier e-bikes.

Producten van Zuidberg worden tentoongesteld en tussen de middag is er een eenvoudige lunch voor de bezoekers aan de banenmarkt.

Zuidberg is een stabiel familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur. Werknemers hebben standaard een 36-urige werkweek. De uren worden verdeeld over vier dagen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, medewerkers krijgen een winstuitkering, hebben veel doorgroeimogelijkheden en werken met moderne high-tech machines.

Zuidberg heeft de volgende vacatures:
· Onderhoudsmonteur
· Medewerker lasserij
· Medewerker zetterij
· Transmissie & Trackmontage monteur
· Production Engineer
· Medewerker Spuiterij
· Conventioneel verspaner
· Commercieel Technisch Medewerker binnendienst
· CNC-vertander
· Medewerker snijderij
· CNC-draaier/operator
· CNC-frezer/operator
· Werkvoorbereider/nester

Op de website meer informatie, de vacaturebeschrijvingen en video-interviews van medewerkers https://www.zuidberg.com/nl-nl/banenmarkt-zuidberg/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen