Mazereeuw Slaapcomfort presenteert nieuwe serie boxsprings

Foto: Mazereeuw Slaapcomfort

Mazereeuw Slaapcomfort op Urk heeft een nieuwe serie boxsprings, de serie ROYAL. “Uiterlijk klassiek, maar in techniek z’n tijd ver vooruit”, aldus Gerrit Mazereeuw.

Klassieke, degelijke stoffen die hun sporen bewezen hebben, met alle technieken van nu, dat zijn de ingrediënten van het goede slaapcomfort dat de boxspringserie ROYAL biedt. “Het uiterlijk van onze nieuwste aanwinst oogt klassiek, met velourse stoffen en retro hoofdborden. Als we echter inzoomen op de inhoud van zowel de boxspring als de matrassen, is dit model zijn tijd ver vooruit.”

Hoofdborden

De nieuwe serie boxsprings heeft een mooi gevarieerd aanbod hoofdborden, met allemaal een hang naar het klassieke. Het afgebeelde getoogde hoofdbord oogt koninklijk. Ook gecapitonneerd met knoopjes, is een lust voor het oog. Verder is er nog een wat moderner ogende strakgelijnde variant.

Stoffen

De keuze uit het aantal stoffen is ongekend, van klassieke velourse meubelstoffen tot microvezel- en leatherlookstoffen. De stoffen hebben stuk voor stuk een zeer hoge slijtvastheid en behouden zeer goed hun kleur.

De kleuren zijn volledig op ieder interieur af te stemmen. Of je geeft de slaapkamer gelijk een mooie make-over. Bij een licht interieur mag de boxspring wel wat donkerder. Bij wat donkerdere wanden en vloer mag de boxspring juist wat lichter. Belangrijk is om wel in dezelfde kleurenrange te blijven.

Boxspring

De 25 centimeter hoge boxspring staat op luxe trapeziumpoten of sledepoten en is voorzien van een degelijk houten frame met een 7-zone pocketvering interieur. Ook kan deze uitgevoerd worden met een elektrisch verstelbare box met radiografische afstandbediening.

De afdekking van de box is anti-slip, dus een matrasbeugel is helemaal overbodig. Desgewenst kan er een voetenbord meegeleverd worden, meegestoffeerd in dezelfde kleur als de boxspringcombinatie.

Matrassen

De matrassenlijn Exclusive op deze boxspring is revolutionair te noemen. Het Exclusive matras is als enige matras uitgevoerd met een volledig doorlopende pocketvering. Door een doorlopende stalen band zijn de borders aan de zijkant van de matras overbodig geworden. De ondersteuning en het ligcomfort is dus op het gehele matras gelijk!

Er is keuze uit verschillende afdekkingen van het matras. Koudschuim is wat steviger en Latex wat comfortabeler. Het comfort kan verder uitgebreid worden met vier verschillende riante topdekmatrassen; koudschuim, latex, traagschuim of minipocket.

De ervaren verkoopadviseurs van Mazereeuw spelen in op uw persoonlijke wensen.

Mazereeuw Slaapcomfort | Westwal 5, 8321 WG Urk | www.mazereeuwslaapcomfort.nl | tel.: 0527 205369

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen