Workshop WordPress voor ondernemers in bibliotheek

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder organiseert in samenwerking met Stevan de Boer van Pluscomp uit Emmeloord een vierdelige cursus WordPress. De reeks start op woensdagavond 14 februari.

De Bibliotheek voor Ondernemers bestaat uit een activiteitenaanbod speciaal voor ondernemers. Tijdens deze activiteiten is er gelegenheid voor ondernemers om zichzelf te verrijken, te ontplooien of te laten inspireren.

Het aanbod is zeer divers en kan uiteenlopen van een workshop, een lezing of een cursus op maat. Natuurlijk is het ook mogelijk ondernemende werknemers deel te laten nemen aan het aanbod. Ondernemers uit andere plaatsen zijn welkom in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Workshop WordPress

De cursus WordPress start op woensdagavond 14 februari. De drie andere data zijn 21 februari, 7 en 14 maart. De avond start om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur.

Iedere organisatie heeft tegenwoordig een website, blog of webshop. De website is hét visitekaartje van elk bedrijf. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem om websites en blogs te bouwen.

Bijna elke website is met behulp van WordPress te maken. Het is makkelijk in gebruik, flexibel in te richten en ook nog eens in de meeste gevallen gratis. Deze workshop maakt het mogelijk zelf gemakkelijk en toch professioneel website(s) te bouwen, onderhouden en aan te passen.

Een groot voordeel van WordPress is, dat het zo populair is, dat er talloze bedrijven zijn die diverse Plugins en Thema’s ontwikkelen voor dit systeem. Deze zijn soms gratis of voor een klein bedrag al te downloaden vanaf het internet. Kortom een waardevolle workshop voor de ondernemer die zelf aan de slag wil met het maken van een eigen website. Opgave kan via www.flevomeerbibliotheek.nl/ondernemers

De Bibliotheek, een heerlijke werkplek

De vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek zijn centraal gelegen, goed bereikbaar en hebben parkeermogelijkheden in de buurt. De toegang is vrij, er is volop ruimte en inspiratie, actuele en betrouwbare informatie, gratis Wi-Fi, maar ook koffie, kranten, tijdschriften, kopieerapparatuur en andere faciliteiten zijn aanwezig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen