Greet Winter vrouw achter Makelaardij Thijssen

Cor Thijssen en Greet Winter
Cor Thijssen en Greet Winter
Foto: makelaardij Thijssen

Greet Winter heeft per 1 januari 2018 Makelaardij Thijssen in Emmeloord overgenomen. De naam blijft echter ongewijzigd en Cor Thijssen blijft binnen de makelaardij werkzaam.

,,Een subtiele wijziging”, zegt Winter, die met veel energie en enthousiasme deze uitdaging aangaat. ,,We hebben zoals alle makelaars een mooi jaar achter de rug, maar een nieuw jaar is altijd weer spannend. De markt kan grillig zijn, zoals afgelopen jaren wel is gebleken.”

In eerste instantie zullen er geen spectaculaire veranderingen worden doorgevoerd. ,,Ik hou gewoon de naam Makelaardij Thijssen. Dit is immers een bekende een gevestigde naam, maar uiteraard ga ik wel wat ‘eigen’ dingen in het bedrijf stoppen.”

Winter is blij dat Thijssen binnen de makelaardij werkzaam blijft. ,,Zo kan ik van zijn kennis en kunde gebruik blijven maken en hij blijft natuurlijk degene met de expertise op het bedrijfsmatige vlak en de bedrijfsmatige taxaties.”

Makelaardij Thijssen neemt klant aan de hand mee

Winter wil de nadruk leggen op het helpen van de klant. ,,Het is vanzelfsprekend dat iedere makelaar service en kwaliteit levert. Maar het is nog belangrijker om de klant – waar nodig – aan de hand mee te nemen en te ontzorgen. Hem of haar laten delen in je brede kennis van zaken over niet alleen die koop of aankoop, maar hem of haar ook de weg wijzen in de bijkomende zaken zoals de financiering en verzekeringen.”

Voor meer informatie: makelaardijthijssen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen