Nazomeren in de tuinen van ‘Buurvrouw en Buurvrouw’ te Espel

Foto: Marlies Schouten

De komende drie weekenden, tot en met 25 september, zijn belangstellenden welkom in Bloemenpark De Wei en in De Stekkentuin, de tuinen van ‘Buurvrouw en Buurvrouw’ aan de Noordermiddenweg te Espel.

ESPEL, 06-09-2021 – Op zaterdag zijn liefhebbers van dahlia’s welkom in Bloemenpark De Wei op nrummer 15: hier kunt u heerlijk rondwandelen tussen 300 verschillende dahlia’s (de één nog mooier dan de ander), langs de honderden kleurrijke gladiolen en vele bijzondere eenjarigen. Het is mogelijk om hier een vers geplukt boeket te laten maken.

Op vrijdag en zaterdag kunt u terecht in De Stekkentuin op nummer 13. Hier vindt u tientallen najaarsbloeiers zoals asters, anemonen, persicaria’s, siergrassen, zilverkaarsen en heesters zoals rozen, hortensia’s, grootmoeders oorbellen, pindakaas struiken, viburnums etcetera. Samen met rood-, grijs- en bontbladige planten, heesters en bomen zorgen zij nog voor veel kleur en geur in de tuin. Op het erf kunt u rondstruinen tussen de vele stekken uit eigen tuin.

Doordat de regen deze zomer steeds mooi op tijd kwam, staan beide tuinen er fris, groen en kleurrijk bij. En zolang het weer geen ‘rare kunsten’ vertoont, is er nog veel moois te zien om tot eind september van te genieten.

** Bloemenpark De Wei is alleen op zaterdag open.
** De Stekkentuin is op vrijdag en zaterdag open.
** Welkom van 10.00 – 17.00 uur
** De tuinen zijn rolstoelonvriendelijk
** In De Stekkentuin wordt entree gevraagd

www.destekkentuin.nl
https://www.facebook.com/destekkentuin/

https://www.instagram.com/dewei_bloemenpark/?hl=nl
https://www.facebook.com/Bloemenparkdewei

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen