Unieke kampeerplaatsen gezocht voor Uit-jeTent festival

Foto: Sjors Evers

Het Uit-jeTent weekend van evenementenorganisatie StEP is hèt kampeerevenement van de Noordoostpolder. De organisatie hoopt het festival dit jaar voor de tiende keer te kunnen organiseren. Dit jaar vindt het festival plaats van 11 t/m 13 juni.

Tijdens het Uit-jeTent festival kunnen bezoekers overnachten op verschillende unieke en bestaande plekken in de Noordoostpolder. Van luxe kamperen tot ‘back to basic’, er is keus genoeg. Bezoekers kunnen elke dag ergens anders overnachten, zodat zij in een weekend alle bijzondere plekken van de polder ontdekken. De Noordoostpolder is bij uitstek een gebied waar je ‘uit je tent’ kan gaan, waar je kunt genieten van gezond voedsel van eigen bodem, van vriendelijke mensen, van mooie verhalen, van natuur en van ruimte.

Interesse om voor één weekend gastheer en/of gastvrouw te zijn voor onze kampeerders en toeristen? Ter uitbreiding van het bestaande aanbod is de organisatie elk jaar op zoek naar nieuwe unieke kampeerplaatsen in de Noordoostpolder. De plek dient geschikt te zijn voor een caravan, camper en/of tent. Er is geen vereiste aan het aantal plekken dat beschikbaar wordt gesteld, zelfs als je één bijzondere plek kan aanbieden is dat voldoende. Een greep uit
unieke locaties die we graag aan ons festival verbinden:
– Kamperen onder de windmolens
– Kamperen bij een koeien/schapenboer
– Kamperen met uitzicht op de landerijen/vee
– Kamperen in een prachtige tuin
– Kamperen op het strand

Kijk op de website www.uit-jetent.nl voor meer inspiratie en bijzondere kampeerplaatsen.

Aanmelden

Speciaal voor dit weekend mag er gekampeerd worden op alle unieke plekjes in de polder. In het bezit van een unieke locatie? Meld je dan aan als kampeerlocatie en promoot de mooie Noordoostpolder. Sanitair op het terrein is niet noodzakelijk, een watertappunt is wel gewenst.

Interesse? Aanmelden is mogelijk bij de organisatie van Uit-jeTent via [email protected]. Of bel voor meer informatie met Marieke den Engelse van StEP via 06-30420874.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden