Pluktuin Vink Fruitboerderij geopend

de eerste appels zijn geplukt door het bouwteam
de eerste appels zijn geplukt door het bouwteam
Foto: Klaas Eissens AV Producties

Zaterdagochtend heeft het bouwteam de pluktuin van Vink Fruitboerderij officieel geopend door de eerste appels te plukken. Daarna was er voor alle aanwezigen een lekker stuk appeltaart en koffie of een fruitsapje en gingen velen de pluktuin in om hun eigen verse appels uit de boomgaard te plukken.

KRAGGENBURG, 05-09-2022 – Fruit plukken kan vanaf nu elke woensdag, vrijdag en zaterdag. In het weekend van 10 en 11 september is er een speciaal plukweekend met als thema ‘Hollands genieten’.

De opening van de pluktuin is een jaarlijks ritueel. ‘We laten de eerste appels altijd plukken door iemand die in de belangstelling staat of belangrijk voor ons is. Dit jaar is ons bouwteam, dat gezamenlijk werkt aan een nieuwe loods op ons bedrijf heel belangrijk voor ons,’ vertelt Cees Vink. ‘Samen maken zij de bouw tot een succes, een goede reden om hen te vragen de eerste appels te plukken. En dat deden ze graag!’

Het bouwteam bestaat uit: Boxum installatietechniek, M. Oomen bestrating, Aannemersbedrijf Lands, Dijksma Koudetechniek en Team 2 studio voor bouwkunst.

plukweekend

Zaterdag 10 en zondag 11 september viert Vink Fruitboerderij het jaarlijkse plukweekend met een berg gezelligheid. Dit hele weekend staat in het teken van Hollands Genieten.

De openingstijden van de pluktuin zijn zaterdag 10 en zondag 11 september van 10.00 tot 16.30 uur.

Pluk dit weekend Hollands fruit in de boomgaard. Naast het fruitplukken kun je genieten van lekkernijen, is er een gezellige streekmarkt en is er genoeg te doen voor kinderen. Natuurlijk is de boerderijwinkel geopend en rijkelijk gevuld met veel gezonds en lekkers.

De fruitpluktuin is tot en met de herfstvakantie elke woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur geopend. Kijk voor meer informatie op https://www.vinkfruitboerderij.nl/pluktuin/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen