Nazomeren in de tuinen van ‘Buurvrouw en Buurvrouw’

Buurvrouw en Buurvrouw in De Wei
Buurvrouw en Buurvrouw in De Wei
Foto: eigen foto

Tot en met 1 oktober zijn plantenliefhebbers op zaterdag welkom in Bloemenpark De Wei en in De Stekkentuin, de tuinen van ‘Buurvrouw en Buurvrouw’ aan de Noordermiddenweg te Espel. Op zaterdag 10 en zondag 11 is er een Speciaal Nazomer-Weekend.

ESPEL, 31-08-2022 – In dit weekend kan men tevens terecht in boerderijtuin Het Zwaluwhuis Zwijnsweg 31 Ens. Elke zaterdag zijn liefhebbers van dahlia’s welkom in Bloemenpark De Wei op nr. 15. Hier kunt u heerlijk rondwandelen tussen 300 verschillende dahlia’s (de een nog mooier dan de ander), langs de honderden kleurrijke gladiolen en langs vele bijzondere eenjarigen. Het is mogelijk om hier een vers geplukt boeket te laten maken.

Elke vrijdag en zaterdag kunt u terecht in De Stekkentuin op nr. 13. Hier vindt u tientallen najaarsbloeiers zoals asters, anemonen, persicaria’s, siergrassen, zilverkaarsen en heesters zoals rozen, hortensia’s, grootmoeders oorbellen, pindakaas struiken, viburnums etcetera. Samen met vele rood-, grijs- en bontbladige planten, heesters en bomen zorgen zij nog voor veel kleur en geur in de tuin. Op het erf kunt u rondstruinen tussen de vele stekken uit eigen tuin.

In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 september bent u tevens welkom in Het Zwaluwhuis in Ens: een landelijke boerderijtuin met mooie strakke zichtlijnen met een losse beplanting in ‘prairiestijl’. Kortom: er is voor elk wat wils.

** Bloemenpark De Wei is alleen op zaterdag open.
** De Stekkentuin is op vrijdag en zaterdag open.
** Het zwaluwhuis – Bloemenpark De Wei – De Stekkentuin zijn op zaterdag 10 en zondag 11 september
gezamenlijk open.
** Welkom van 10.00 – 17.00 uur
** De tuinen zijn niet rolstoelvriendelijk
** In De Stekkentuin en in Het Zwaluwhuis wordt entree gevraagd
** Op andere dagen zijn de tuinen alleen op afspraak open
** De koffie/thee staan klaar

Meer informatie:
https://www.instagram.com/dewei_bloemenpark/?hl=nl

www.destekkentuin.nl

www.hetzwaluwhuis.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen