Verkeershinder in verband met oefening van de Veiligheidsregio

Omleiding Zuidersluis
Foto: Provincie Flevoland

Op zaterdag 14 mei is er van 07:00 tot 13:00 uur bij de Zuidersluis mogelijk hinder voor de scheepvaart i.v.m. een oefening van de Veiligheidsregio.De oefening vindt plaats ter hoogte van de Zuidersluis aan de Oostvaardersdijk.

Er is een omleiding bij de Zuidersluis en tevens zal de weg afgesloten zijn tussen de Pampushavenweg en ter hoogte van de rotonde Grote Vaartweg.

Voor de fietsers is er ook een omleidingsmogelijkheid. De fietsers zullen via het terrein van het gemaal worden omgeleid; zo kunnen fietsers achter de Blocq van Kuffeler langs. Ter plaatse zal tevens aan elke zijde van de brug een verkeersregelaar staan om de fietsers te instrueren. Fietsers kunnen 4 keer per uur de brug passeren. Geadviseerd wordt dat als fietsers er niet langs ‘moeten’, zij beter tijdelijk de route even kunnen vermijden. Anders moeten zij rekening houden met een wachttijd van 15 minuten, tot de volgende ‘brugbediening’.

Tijdstip:  zaterdag 14 mei a.s. van 07:00 u tot 13:00 u.

Blijf op de hoogte via de BouwApp

Via de BouwApp, die gratis te downloaden is via de App Store of de Google Play store, kan iedereen de voortgang van werkzaamheden volgen. Verder biedt de BouwApp de mogelijkheid om vragen te stellen en eventueel meldingen of klachten in te dienen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen