Huis voor Taal Noordoostpolder gecertificeerd

Samenwerking FlevoMeer Bibliotheek en ROC Friese Poort
Samenwerking FlevoMeer Bibliotheek en ROC Friese Poort
Foto: eigen foto

Huis voor Taal Noordoostpolder heeft een mooie lente: zij mogen zich nu gecertificeerd noemen. Dit betekent dat volgens landelijke normen het Huis voor Taal voldoet aan de vereisten. Dit is begin januari getoetst en heeft tot een positief oordeel geleid. Verbeterpunten zijn er ook nog. Eén van de aanbevelingen hebben we direct opgepakt.

EMMELOORD, 12-03-2022 – De afspraken rond de samenwerking tussen ROC Friese Poort en FlevoMeer Bibliotheek zijn vastgelegd en ondertekend.

Welkom

Alle inwoners van de Noordoostpolder die beter willen lezen, schrijven en/of Nederlands spreken zijn van harte welkom. Maar ook wanneer je je digi- of rekenvaardigheden wilt verbeteren kun je terecht bij het Taalpunt Noordoostpolder. Medio april/mei wordt de fysieke plek van het Taalpunt Noordoostpolder in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder geopend. Maar ook nu kun je al terecht bij het Taalpunt Noordoostpolder als je een vraag hebt op het gebied van taal en rekenen, of op digitaal gebied. Dit kan via telefoonnummer 06 11103954 of per mail via [email protected].

Over ons

FlevoMeer Bibliotheek werkt aan een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken en vaardig Flevoland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen