Uitdagende gratis kinderworkshops in FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord

Mad Science Bont en Blauwe Oceanen
Mad Science Bont en Blauwe Oceanen
Foto: eigen foto

Ook in 2022 organiseert FlevoMeer Bibliotheek uitdagende, creatieve workshops en voorstellingen in het kader van Vrijdag Blijdag. Kinderen van 4-12 jaar kunnen in Emmeloord hun creativiteit ontwikkelen bij een goochelworkshop, meezingen bij poppenvoorstellingen, knutselen en experimenteren met Mad Science.

EMMELOORD, 16-02-2022 – Mad Science is dit jaar weer van de partij. Op vrijdag 25 februari gaan kinderen van 10-12 jaar aan de slag met het vraagstuk: hoe krijgen we de oceanen weer schoon? Tijdens deze workshop onderzoeken de kinderen hoe schoon water lijkt en hoe schoon het werkelijk is, maken ze kennis met verdunningstechnieken om een vervuilende stof minder schadelijk te maken en leren ze hoe de dichtheid van verschillende vloeistoffen gevaar kan opleveren voor de natuur. Al deze kennis komt samen in een opdracht waarin de kinderen de uitdaging aangaan een vervuilde modeloceaan olievrij te maken.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, met leuke, gratis activiteiten voor kinderen. Kaarten voor de Vrijdag Blijdagen zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord. Vrijdag Blijdag is van 16.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis, maar vooraf reserveren wordt op prijs gesteld. Er is slechts beperkt plek, dus wees er op tijd bij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen