Workshop bloggen in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Monique Bronkhorst
Monique Bronkhorst
Foto: Jeffrey Korte

Wil jij jezelf, je vrijwilligerswerk of je passie in de schijnwerpers zetten? Dat kun je doen door een blog te schrijven. Maar hoe doe je dat, een aantrekkelijk blog schrijven? Waar begin je en wat is een goede opbouw? Wil je weten hoe, schrijf je dan in voor de workshop Bloggen van Carrefour.

EMMELOORD, 19-01-2022 – De workshop Bloggen wordt georganiseerd door Carrefour en bestaat uit 3 sessies. De workshop wordt gegeven op woensdagavond 9 en 23 februari en 9 maart van 19.30 tot 21.30 uur. Onder de deskundige begeleiding van schrijfster Monique Bronkhorst ga je aan de slag. Je leert de vluchtige internetlezer te verleiden om jouw blog tot het einde te lezen. Monique Bronkhorst is tekstschrijver en auteur van de romans Lena en De Gierenvallei. Op haar website www.boekjeopenoverschrijven.nl houdt zij al vijf jaar een blog bij over haar ervaringen met het schrijven van romans.

Inschrijven

Voor meer informatie en/of inschrijven: Academie van het Vrijwilligerspunt www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleiding/322/WorkshopBloggen. Deelname aan de workshop is gratis voor vrijwilligers die een blog schrijven over hun vrijwilligerswerk en dit willen laten plaatsen op de website van Vrijwilligerspunt en/of Carrefour. Voor andere belangstellenden kost de workshop € 15,00 per persoon. Let op: het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je snel in.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen