Theater ’t Voorhuys wordt op woensdag 19 januari omgetoverd tot Kapsalon ’t Voorhuys.

Foto: publicdomainpictures.net

Theater ’t Voorhuys wordt op woensdag 19 januari omgetoverd tot Kapsalon ’t Voorhuys. Zij sluiten hiermee aan bij de landelijke, ludieke actie Kapsalon Theater, waarbij theaters worden omgebouwd tot kapsalon. Het bijzondere van deze kapsalons is dat er cabaretiers, muzikanten en acteurs optreden omdat ze dat in het theater niet mogen.

Kapsalon ’t Voorhuys verwelkomt woensdag Erwin Java’s Travel Party. Zij geven tussen de knipbeurten en manicures de muzikale invulling.’t Voorhuys is blij dat op deze manier de artiesten toch hun vak binnen de gestelde regels kunnen uitoefenen.

Kapsalon Theater is een reactie op de coronapersconferentie van afgelopen vrijdag, waarbij premier Mark Rutte en minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) bekendmaakten dat kunst- en cultuurbeoefening binnen en buiten weer is toegestaan, maar publiek niet welkom is. Een bezoek aan een kapper of een ander contactberoep is echter wel weer mogelijk. We houden ons aan de regels die ook voor kapsalons gelden: op vertoon van QR-code, op anderhalve meter en met mondkapjes.

Vanaf maandagmiddag 17 januari is het mogelijk om kaarten voor deze avond te reserveren via https://www.theater-voorhuys.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen