Begin jij het nieuwe jaar 2022 als kersverse miljonair?

Foto: Staatsloterij

De uitslag van de Staatsloterij is bekend en op Nieuwjaarsdag maakt de Postcodeloterij traditioneel de winnaars van de PostcodeKanjer bekend.

LANDELIJK, 01-01-2021 – Staatsloterij heeft in 2021 ruim 7,1 miljoen Oudejaarsloten verkocht, waarvan zo’n 3,4 miljoen hele Staatsloten en 3,7 miljoen halve loten. Het oude record is van 2020, toen zijn er ruim 7 miljoen Oudejaarsloten verkocht. Bij de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij op 31 december 2021 is de hoofdprijs van 30 miljoen euro gevallen een heel Staatslot dat online is gekocht door een inwoner uit Doorn in de provincie Utrecht op lotnummer FF 41849. Het gaat om een speler die het Staatslot online heeft gekocht op staatsloterij.nl, maar de identiteit van de winnaar wordt niet bekendgemaakt. Misschien heb je een troostprijs van 100.000 euro of een van de 200 elektrische Mini’s gewonnen? Pak je Oudejaarslot erbij en KLIK HIER om te zien of jij hebt gewonnen!

PostcodeKanjer

Dit jaar is de PostcodeKanjer van de Nationale PostcodeLoterij maar liefst 56,7 miljoen euro die in de winnende postcode zal worden verdeeld. Misschien wel in de Noordoostpolder? In de aanloop naar de bekendmaking maakt de Nationale Postcodeloterij vanaf 15.00 uur vijf uur lang elke 5 minuten op haar Facebookpagina een winnende postcode van 100.000 euro bekend.

  • KLIK HIER en vul je lotnummer van de Oudejaarsloterij in om te zien of jij hebt gewonnen
  • KLIK HIER voor de Facebookpagina van de Nationale PostcodeLoterij
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen