Presentatie nieuwe rassen Agrico

V.l.n.r.: Thea Bosscher, Jan van Hoogen en Femke Veltman.
V.l.n.r.: Thea Bosscher, Jan van Hoogen en Femke Veltman.
Foto: Agrico

Agrico presenteerde woensdag 3 en donderdag 4 november twee nieuwe rassen tijdens een intieme Meet & Greet op haar kweekbedrijf Agrico Research in Bant.

EMMELOORD, 05-11-2021 – 
Al jarenlang organiseert Agrico begin november een drukbezochte rassenshow om belangstellenden over de hele wereld haar meest recente kweekresultaten te presenteren.

In verband met Covid-19 koos Agrico dit jaar voor een tijdelijk nieuw jasje met een Meet & Greet. In deze kleinere opzet greep Agrico de kans om haar relaties op een verantwoorde manier fysiek te ontvangen waarbij elkaar zien en ontmoeten centraal stonden.

Tijdens de Meet & Greet mochten aardappels natuurlijk niet ontbreken. In de kas bij Agrico Research werd een vijftigtal rassen uitgestald voor de bezoekers, waarbij extra aandacht uitging naar de spotlightrassen ‘Chateau’, ‘Twister’ en ‘Paradiso’ en de twee nieuwe Agrico-rassen ‘Jolene’ en ‘Fenna’.

Bij de presentatie van de nieuwe rassen hoorde de uitreiking van kwekersbeeldjes. De Agrico Research medewerkers Thea Bosscher ontving het beeldje voor het ras Jolene en Femke Veltman ontving het beeldje voor het ras Fenna.

Verbinding in stand houden

Algemeen directeur Jan van Hoogen blikt namens Agrico heel positief terug op de Meet & Greet. “De afgelopen twee jaar hebben wij de fysieke contacten met onze afnemers erg gemist”, legt Van Hoogen uit.

“Wij grepen de kans om hen te kunnen ontmoeten dan ook met beide handen aan. Verbinding met onze relaties hebben wij heel hoog in het vaandel staan. Dit was voor ons dan ook het belangrijkste doel tijdens de Meet & Greet en daar zijn we absoluut in geslaagd!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen