Vervang je oude lampen voor LED

G4 lamp
Foto: NMFF

Kies jij voor het vervangen van je oude lampen en ga je voor LED verlichting? Laat het het energieloket weten door een foto te plaatsen van jouw wissel actie of oude lampen op Instagram, Facebook of Twitter.

FLEVOLAND, 29-09-2021 – Gebruik de hashtag #energieloketflevoland en tag het Energieloket Flevoland. Om het feestje te vieren stuurt het Energieloket een LED lampje voor de afzuigkap naar je toe. Vul daarom via www.energieloketflevoland.nl/herfstcampagne het aanmeldformulier in. Wij laten het lampje dan gratis bezorgen. De actie loopt tot 30 oktober en op is op. Wil je meer advies over besparingen in jouw woning? Neem contact op via ons contactformulier of loop binnen bij een lokaal spreekuur. www.energieloketflevoland.nl/contact.

Begin klein en bespaar 

Lampen zorgen voor ongeveer 15 procent van het stroomverbruik van een gemiddeld huishouden. Je kunt dus behoorlijk wat geld en energie besparen door te kiezen voor energiezuinige varianten. Daarom moedigt Energieloket Flevoland jou aan om oude lampen te vervangen door LED.

Energieloket Flevoland helpt: onafhankelijk gratis advies  

Bel (0320-252004), mail ([email protected]), chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek één van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.

Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen