Achter de schermen bij Polder TV Studio

Historicus Adriaan Duiveman en kunstenaar Maaike Fransen.
Historicus Adriaan Duiveman en kunstenaar Maaike Fransen.
Foto: Sabine Rovers

Speciaal voor de bewoners uit de polder organiseert Stichting Polder Triënnale op woensdag 29 september 2021 een open studio dag. Iedereen uit de regio is uitgenodigd deel te nemen aan een verzorgd programma van 11:45 tot 13:00.

KRAGGENBURG, 23-09-2021 – Het programma start met een zelfgemaakte lunch bereidt uit verse streekproducten gevolgd door een lezing door architect en polderbewoner Rianne Makkink.

Verschillende nationale en internationale ontwerpers hebben de polder wereldwijd op de kaart weten te zetten met hun werken. Rianne neemt de bez0ekers mee langs deze verschillende projecten die altijd zijn ontstaan vanuit het bekende polderlandschap.

De middag gaat verder met een exclusieve vertoning van het eerste seizoen van Polder Tv, inclusief wereldberoemd trendvoorspeller Lidewij Edelkoort, historicus Adriaan Duiveman, architect Stephan Petermann en vele anderen.

Licht, camera, actie!

Als bijzonder vervolg van de dag zijn alle deelnemers uitgenodigd mee te draaien als figuranten tijdens de opnames van seizoen twee van Polder Tv.

Altijd al eens willen weten hoe het eraan toegaat op een professionele tv set? Een speciaal team begeleidt u tijdens uw rol als figurant. Het resultaat is kort daarna te zien op Omroep Flevoland en de kanalen van Dutch Design Week, het grootste ontwerpfestival van Europa.

Bent u geïnteresseerd meer te weten te komen over de visie van kunstenaars en ontwerpers op de meest bijzondere polder van Nederland? In opdracht van Stichting Polder Triënnale worden de komende tijd nieuwe werken gemaakt. Tijdens de zomer van 2022 zullen deze verspreid door de polder te zien zijn.

Meld u voor een exclusieve sneak peak aan voor de open studio dag. Vanwege een beperkt aantal plaatsen is inschrijven voor de open studio dag noodzakelijk. Reserveren is gratis en kan via: [email protected] onder vermelding van ‘Polder Tv.

Datum en tijd: Woensdag 29 september 2021 van 12:00-13:00 uur
Locatie: Hoofdkwartier Polder Triënnale aan de Hertenweg 22 in Kraggenburg

Het programma:

11:45 Inloop
12:00 Welkom door Rianne Makkink met Flevosap en zelfgemaakte soep
12:15 Lezing over kunstenaars- en ontwerpersresidenties in Noordoostpolder
12:30 Introductie Polder Triënnale en vertoning eerste seizoen Polder Tv
12:45 Bezoek aan set nieuw seizoen Polder Tv + meedoen met opnames als figuranten onder begeleiding van Willem Schenk en Jules van den Langenberg
13:00 Einde

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen