Spreekuur hoogbegaafdheid bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Foto: Uday Mittal van Unsplash

Vanwege de groeiende vraag om informatie over hoogbegaafdheid, start FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder in samenwerking met Annet Atsma van AABBC vanaf maandag 28 juni een maandelijks spreekuur over dit onderwerp. Bij hoogbegaafdheid denken de meeste mensen meteen aan goede cijfers of mooie werkprestaties.

EMMELOORD, 19-06-2021 – Maar als hoogbegaafde mensen niet op de juiste manier begeleid worden, kan het zijn dat deze intelligentie niet of nauwelijks tot uiting komt. Hoogbegaafdheid zit hem dan ook veel meer in het anders denken.

Over het spreekuur

Het spreekuur is iedere vierde maandag van de maand van 18.30 uur tot 20.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Het is vooral bedoeld voor ouders met (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen. Maar ook hoogbegaafde volwassenen die vragen hebben, zijn van harte welkom.

Over Annet Atsma

Annet Atsma is in 2003, na het afronden van de ECHA-opleiding Specialist in Gifted Education aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, gestart met AABC. Sindsdien heeft ze zowel in het basis- als voortgezet onderwijs veel ervaring opgedaan met het begeleiden van hoogbegaafde leerlingen, hun ouders en leerkrachten. “Als leerkracht, specialist, ervaringsdeskundige en moeder van hoogbegaafde kinderen kan ik mij zowel in hoogbegaafde kinderen, hun ouders als in de leerkrachten goed verplaatsen. Ik probeer altijd te luisteren naar de andere kant van het verhaal.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen