Inloop informatieavond bouwproject ‘De Oude Bakkerij’ Ens

Foto: Strak Woonplan

Er is een Inloop informatieavond over het bouwproject ‘De Oude Bakkerij’ in Het Wapen van Ens op vrijdag 18 juni 2021 van 19:30 tot 21:00 uur.

ENS, 14-06-2021 – Plaizier O.G. Beheer, de Gemeente Noordoostpolder, PR8 architecten en bouwbedrijf Weever zijn bezig met de realisatie van een kleinschalig appartementencomplex onder de projectnaam ‘De Oude Bakkerij’ in het centrum van Ens.

De bouwwerkzaamheden zijn van start gegaan en op 11 juni is de eerste paal geslagen door wethouder Marian Uitdewilligen van de Gemeente Noordoostpolder. Ronald Vissers van Woonaccent Makelaars Emmeloord: “Graag vertellen wij u tijdens deze informatieavond in Het Wapen van Ens nog veel meer over dit prachtige appartementencomplex. Wij zullen ingaan op de verschillende woningtypen, de verdere planning van de bouw, maar bovenal staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden”.

Tijdens deze avond zullen aanwezig zijn: Woonaccent Makelaars Emmeloord, Weever bouw uit Kampen, PR8 architecten uit Almelo, Stobastone Emmeloord, Bruynzeel Keukens Roosendaal, Gemeente Noordoostpolder en Plaizier O.G. Beheer.

Geïnteresseerd in deze informatieavond? U bent welkom op 18 juni tussen 19.30 en 21.00 uur in Het Wapen van Ens.
De organisatie stelt het op prijs als u zich van tevoren opgeeft bij Woonaccent Makelaars Emmeloord via telefoonnummer 0527-620 602 of per mail naar [email protected]. Ook zonder opgave bent u van harte welkom op deze avond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen