Gratis Energie bespaar-goodies reserveren

20190965 - young couple showing thumbs up
Foto: Energieloket Flevoland

Woont u in de gemeente Lelystad, Dronten, Zeewolde of Urk? Dan hebben we een mooie actie voor u. Reserveer nu snel uw gratis energiebespaartas bij Energieloket Flevoland. Met de inhoud van de tas kunt u thuis aan de slag en zorgen voor een warme en comfortabele woning. U kunt het zelf doen, er is geen specialist voor nodig.

We brengen uw gratis tas langs of u kunt deze ophalen bij een van onze lokale winkels (via ‘click & collect). Reserveer uw gratis exemplaar (zolang de voorraad strekt): via www.energieloketflevoland.nl/acties.

Voor bewoners uit Lelystad, Dronten, Urk en Zeewolde ligt een tas klaar met superhandige energie bespaar goodies. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrips, brievenbusborstel of LED verlichting. U kunt daarmee thuis gelijk aan de slag. Deze actie is voor woningeigenaren en huurders (zolang de voorraad strekt).

Onafhankelijk advies

Wilt u meer informatie over besparen of opwekken van duurzame energie? Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via de chat, mail ([email protected]) en telefoon (0320-252004).

Wilt u op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief of volg het Energieloket Flevoland op Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden