Fotowedstrijd Visit Noordoostpolder

Museumkerk Schokland
Museumkerk Schokland
Foto: noordoostpolder.nieuws.nl

De nieuwe website visitnoordoostpolder.nl is gelanceerd. Om dit te vieren organiseert Visit Noordoostpolder een fotowedstrijd. Met de wedstrijd zijn mooie prijzen te winnen. Visit Noordoostpolder daagt je uit om je mooiste foto’s gemaakt in de gemeente Noordoostpolder online te plaatsen met #fotowedstrijdvisitnop erbij.

Zo kunnen ze zien wie er aan de wedstrijd mee doen. Ga jij er met de hoofdprijs vandoor en zie je straks jouw foto terug op de website en in andere uitingen?

Mooie prijzen voor de winnaars

Originaliteit wordt beloond. Weet jij Schokland op een unieke manier te fotograferen? Kan jij de natuur op een mooie manier vastleggen? Misschien heb jij al een prachtige sneeuwfoto in het gebied gemaakt? Op de website visitnoordoostpolder.nl vind je genoeg inspiratie voor goede plekken die je kunt bezoeken en fotograferen. De hoofdprijs is een fotografietraining van de bekende fotograaf Michel Klooster. De tweede prijs is een waardebon voor een fotoproduct ter waarde van honderd euro en de derde prijs is een prachtig streekproductenpakket uit de Noordoostpolder. Tevens wordt de top drie foto’s afgedrukt op ansichtkaarten die op verschillende plekken in de Noordoostpolder worden verspreid. Uiteraard krijgen de winnaars hier ook een setje van.

Jury en winnaars

De jury bestaande uit: fotograaf Michel Klooster, Anneke Ellen van Gastvrij Schokland, Wies Voesten van De Stekkentuin en Christy Put van Visit Flevoland, zal de zeven beste foto’s selecteren. Deze foto’s worden op de facebookpagina van Visit Noordoostpolder geplaatst. Vervolgens kiest het publiek de winnaars. De wedstrijd loopt tot 1 maart 2021 en is te volgen via de Social Media kanalen van Visit Noordoostpolder.

Meer weten

Kijk voor de spelvoorwaarden op visitnoordoostpolder.nl/nl/fotowedstrijd

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen