Ontdek je energielekje

Foto: NMFF

Benieuwd waar energie onnodig verspild wordt thuis? Doe mee aan de challenge: ‘’Ontdek je energielekje: leen energiemeter en speur naar lekjes’. Welke apparaten gebruiken onverwacht veel stroom? Doe mee: zo verkleinen we onze Flevolandse voetafdruk. Meld je aan: www.ikdoemeejijook.nl #ikdoemeejijook. De challenge is van 25 tot 31 januari.

Huurders en woningeigenaren kunnen via het lenen van een energiemeter thuis energielekje in de woning op sporen. Deelnemers kunnen 2 weken een energiemeter lenen om thuis op pad te gaan voor deze energie-speurtocht. Lekjes ontdekken levert energiebesparing én financieel voordeel.

Vanwege de regels rond Corona, brengen wij de energiemeter langs via de haal- en brengservice van het Energieloket Flevoland. Doe mee aan deze challenge en boek NU de energiemeter via: www.ikdoemeejijook.nl.

Impact challenge vorige week

Flevolanders namen vorige week deel aan de challenge ‘Check de isolatie van jouw huis of bedrijf met een thermocard en scoor een energieadvies op maat’. Flevolanders uit bijna alle gemeenten deden mee aan deze challenge. Daar besparen zij ruim 9.700 kilogram CO2 mee. Stel je voor dat alle Flevolanders dat zouden doen, dan besparen we ruim 455 miljoen kilogram CO2.

één jaar, 48 challenges, één circulair Flevoland

Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en andere organisaties challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen. Januari staat in het teken van duurzame energie. Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want zo draag je bij aan minder CO2 uitstoot en energieverbruik. Samen creëren we dus één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen