Noptunus daagt iedereen uit voor een Nieuwjaarsduik thuis

Strand Schokkerhaven
Foto: Maps Google

Unox heeft het fenomeen Thuisduiken in het leven geroepen om de spirit van de Nieuwjaarsduiken in leven te houden. Reddingsbrigade Noptunus steunt dit toffe initiatief en doet er nog een schepje bovenop. Zij dagen iedereen uit om thuis te duiken.

Zij roepen op om creatief te zijn. ‘Doe een Ice Bucket Challenge met je huisgenoten, spreek via Zoom af om gezamenlijk te pootjebaden, ren een rondje in je nieuwjaarsduik-outfit of sla het koude gedoe over en geniet van een een goede kom snert bij de haard’.

Mensen die willen, kunnen hier een leuke foto of video van maken en deze met de reddingsbrigade delen op social media (Facebook, Instagram). Onder de leukste inzendingen wordt een Unox Thuisduik-pakket verloot, inclusief soep, rookworst en mutsen. Inzenden kan tot en met 2 januari 2021.

Let bij het Thuisduiken op de veiligheid:

  • Houd je aan de corona maatregels.
  • Zorg dat je je altijd snel kan opwarmen.
  • Ga nooit diep/open water in.
  • Zorg dat er altijd iemand toezicht houdt.
De Nieuwjaarsduik is elk jaar een prachtig evenement, maar de ervaring leert dat er veel gevaren mee gepaard gaan. Het is zeker niet de bedoeling dat er onofficiële, kleinschalige Nieuwjaarsduiken worden georganiseerd.

De reddingsbrigade hoopt veel leuke inzendingen te ontvangen en volgend jaar weer met zijn allen ‘in het echt’ te kunnen duiken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden