Succesvolle NOP BOX nu ook als kerstpakket te bestellen

NOP BOX
NOP BOX
Foto: PvdT

De eerste NOP BOX is populair! Daarom is er nog een keer gelegenheid om de box gevuld met houdbare producten van het polderland te bestellen. Ook leuk als kerstpakket!

Ter gelegenheid van het project De Duurzame Poldersamenleving van stichting Pioniers van de Toekomst hebben de voedselpioniers onlangs de NOP BOX uitgegeven. Deze eerste NOP BOX stond in het teken van de Akker van de Toekomst en bestond uit producten vers ‘van ’t land’ die daar geoogst zijn.

Dit initiatief werd goed ontvangen: gezien de hoeveelheid bestellingen en enthousiaste reacties is er een grote behoefte aan deze verrassende box met houdbare streekproducten. De box bevat onder andere rode bieten, aardappelen, veldbonen, uien en gepelde en op Schokland geplette havermout.

De box werd aangevuld met pompoenen van Boerderij aan de Dijk. De bijbehorende recepten van restaurant Le mirage en Kookstudio TeGast maken het ook nog eens mogelijk om deze producten op een creatieve manier te verwerken. Leuk om zelf mee aan de slag te gaan!

NOP BOX bestellen

Wegens succes wordt dit jaar nog éénmaal de mogelijkheid geboden de NOP BOX te bestellen voor levering vanaf 16 december. U kunt voor informatie de website van de Pioniers van de Toekomst bezoeken: www.pioniersvandetoekomst.nl

De invulling en recepturen van de box worden uiteraard aangepast aan hetgeen op dat moment uit de oogst beschikbaar is. De kosten bedragen slechts € 12,50 per box, te bestellen uiterlijk 11 december.

Daarnaast bieden de voedselpioniers bedrijven en instellingen de mogelijkheid de NOP BOX als kerstpakket uit te geven. Voor deze grotere aantallen kunt uiterlijk 11 december a.s. een e-mailbericht sturen naar [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen