Petitie veilige N50 al meer dan 10.000 keer ondertekend

Foto: logo N50Petitie.nl

De petitie voor de N50 voor een snellere aanpak om deze weg veiliger te maken tussen Hattem-Kampen-Ramspol is inmiddels de 10.000 ondertekenaars gepasseerd.

“Maar dat mogen er uiteraard nog meer worden. Hoe groter het getal hoe krachtiger het signaal vanuit de regio en omliggende gemeentes”, aldus Johan Goos, fractievoorzitter CDA Noordoostpolder.

De petitie blijft nog tot eind september open om te ondertekenen. “Ik spreek nog steeds mensen die niet bekend zijn met de petitie, maar na het gehoord te hebben hun steun uitspreken en de petitie ondertekenen. Om die reden houden we de petitie nog even aan omdat er nog veel inwoners in onze regio zijn die niet hun stem hebben uitgebracht maar wel achter de petitie staan. Mijn verzoek is dan ook dat een ieder de petitie zoveel mogelijk deelt in de regio via de sociale media, maar belangrijker is dat ze hun stem uitbrengen”.

Het is de bedoeling dat de petitie aangeboden gaat worden aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen.

Voor ondertekening: n50petitie.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen