Zuidberg treedt toe tot Innovatiecluster Noordoostpolder

Foto: Innovatiecluster Noordoostpolder

Zuidberg uit Ens is toegetreden tot Innovatiecluster Noordoostpolder. Het cluster van bedrijven in de maakindustrie representeert daarmee meer dan 1.000 fte werkgelegenheid.

Zuidberg is een modern en gezond familiebedrijf met bijna 40 jaar historie. Het team van ruim 320 medewerkers ontwikkelt en produceert hoogwaardige innovatieve producten voor eindgebruikers in meer dan 42 landen.

Gert Leusink: “Wij van Zuidberg hebben er zin in! Onze hoge ambities op het gebied van onderwijs en het interesseren van regionaal talent voor techniek passen goed bij elkaar. Mooi dat we elkaar gevonden hebben!”

Programmamanager Roy van Enkhuizen van Innovatiecluster Noordoostpolder: “Samen representeert het cluster nu meer dan 1000 fte aan innovatieve werkgelegenheid in de Noordoostpolder. Samen interesseren we talent voor techniek. Samen ontplooien we onze medewerkers. Samen passen we #smartindustry toe in onze bedrijven en zetten we de regio op de kaart”.

Meer informatie of een keertje meedoen met een kenniskring? Kijk op www.icnop.nl of mail naar Roy van Enkhuijzen op [email protected]

[Bij de foto:] Gert Leusink (r), business controller van Zuidberg, neemt als welkomstgroet het veldboeket (in huisstijlkleuren) in ontvangst uit handen van programmamanager Roy van Enkhuijzen van Innovatiecluster Noordoostpolder.

Zie ook: Conrad Stanen versterkt Innovatiecluster Noordoostpolder

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden