Zuinig en slim omgaan met drinkwater

Foto: Pixabay.com

Via Duurzaam in Noordoostpolder ontvang je de hele maand juli tips en adviezen over slim omgaan met drinkwater. Hoe kan je water besparen? Wist je bijvoorbeeld dat je met regenwater niet alleen jouw planten prima water kunt geven, maar ook je auto schoon kunt maken of ramen mee kunt lappen?

Dat scheelt water uit de kraan en geld uit jouw portemonnee! Andere tips om water te besparen lees je op www.duurzaaminnoordoostpolder.nl.

gratis douchezandloper

Door een minuut korter te douchen kan je zo’n 42 liter water per persoon per week besparen. Kom maandag tussen 15:00 – 17:30 uur langs bij het Energieloket en haal een gratis douchezandloper op. Bekijk actuele tijden op www.energieloketflevoland.nl.

Innovatieve oplossingen

De Rainblock is een regenwaterschutting of een muur en is eenvoudig te koppelen aan de regenpijp. Het maakt het opvangen en gebruiken van regenwater zichtbaar. Ken je ook een duurzaam initiatief? Deel het op duurzaaminnoordoostpolder.nl.

Geniet van water in Flevoland

Vakantie zonder vliegen? Geniet van de mooiste water uitjes in Flevoland. Volg @duurzaaminnoordoostpolder op Facebook en twitter voor tips.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen